Jablko mánie

Pro koho by jablka nebyla symbolem podzimních měsíců. Při sychravém počasí nás zahřeje jablečný čaj se skořicí, ke kávě si upečeme jablkový závin, snídani zapijeme jablečným moštem a možná, že některé babičky ještě dnes suší křížaly. Jablečná sezóna je v plném proudu. Toto ovoce je totiž jedním z nejběžnějších a nejtradičnějších druhů ovoce u nás. Jablečná šťáva je navíc výborným zdrojem vitamínů, pektinů a dalších pro tělo výhodných látek. Konzumací tohoto ovoce pomůžete svým střevům, srdci, imunitnímu systému nebo dásním. Navíc má jablko mnoho odrůd, takže si směle můžete vybrat dle chuti. :) Právě proto jsem vybrala několik velmi lákavých fotografií jablečných dobrot… Směle do toho!

Zdroj: foodnetwork.com

More from Redakce Justchill.cz

TOP 25 albums of 2013

Rok 2013 je za námi. Pro někoho byl zdařilý, pro někoho méně....
Read More

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *